Ziekies

Posted
June 8 2005

De laatste paar weken zit ik weer �s tegen een licht ziekzijn dat zich o.a. manifesteerd in de vorm van een keelonsteking aan te hikken: een teken dat ik klaar ben voor vakantie, maar ik moet nog een maandje. Een week of twee terug zette het al een beetje door, maar toen was het met enkele dagen rust weer onder de knie. Vandaag is het helaas echter weer raak.


Dit heeft als gevolg dat ik de ontwerples van Gert heb moeten missen en ik vrees dat ik ook de letterontwerples van Peter morgen zal verzuimen, wat de tweede week op rij zou zijn. Foei! Ach, ik heb nog wat kritieken en adviezen in voorraad die ik morgen op mijn letterontwerp kan toepassen. Verder kan ik � in het kader van het tien-jarig bestaan van php (wat toen blijkbaar nog stond voor Personal Home Page) � flink aan de slag voor de websites van toTravel en st4r.

Om in de woorden van Cruijff te spreken: Elk nadeel heeft z�n voordeel.

ACJ

Comments

0 comments so far.

Comment

Identify
Remember Me?
Note
Markup allowed. Linebreaks and paragraphs are automatically converted. Email and ip addresses are logged but never shared with third parties. Comments are not moderated on opinion or use of language, but on relevance. I hate spam with a passion.